PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGNYHEDER
  Søg
Vejforum 2017: Internationalt udsyn
Vejforum 2017 introducerer flere plenumsessioner og dermed mere fælles inspiration til konferencedeltagerne. Konferencen får besøg af en række internationale oplægsholdere og det understøtter nyhedsværdien. Som vanligt byder Vejforum på mere end 100 indlæg og workshops.

Når Vejforum 2017 skydes i gang d. 6. december på Hotel Nyborg Strand, så er meget som det plejer: Vi byder på mere end 100 indlæg og workshops og en stor og varieret virksomhedsudstilling. Og selvfølgelig plads til debat og faglig networking med kollegaer og samarbejdspartnere.

Som en nyskabelse på Vejforum introducerer vi to parallelle plenumsessioner om morgenen dag to og afsætter dermed mere tid til fælles inspiration og udsyn på sektorens opgaver. Plenumsessionerne er besat med et par spændende internationale oplægsholdere. Ligeledes har flere mindre sessioner på Vejforum udenlandske forskere og virksomhedsrepræsentanter på programmet. Dermed vil vi gerne understøtte Vejforums nyhedsværdi og sikre, at vi får indblik i den nyeste viden og forskning i en tid, hvor udviklingen kører med topfart. De udenlandske indlægsholdere sætter bl.a. fokus på digitalisering, samarbejdsmodeller, mobilitet og robotteknologi. Et indlæg har også fokus på danske projekter i udlandet og de kompetencer, der skal til for at få succes på det internationale marked.

Når vi mødes til december, så er kommunalvalget netop overstået og nye politikere er valgt for en 4-årig periode. Vejforum giver muligheden for, at vi debatterer, hvordan vej- og trafiksektoren kan understøtte og bidrage til en bæredygtig udvikling med fokus på mobilitet, transportformer, erhvervsudvikling og trafiksikkerhed. Ja, det handler om budgetter, men også om hvor vi som fagnørder i samspil med andre velfærdssektorer kan bidrage til at skabe mest mulig værdi for de kroner, der investeres. Det er dokumenteret, at infrastrukturen er vigtig for produktivitet og mobilitet, og derfor er der perspektiv i, at vi har en tættere dialog med politikere og fagfolk fra andre sektorer. Nøgleord som tværfaglighed, storytelling, kreativitet, ny teknologi, bedre kommunikation og borgernærhed er retningspile for, hvor vi som fagfolkene skal fokusere.

Ses vi til Vejforum 2017 d. 6. og 7. december til en spændende konference med temaet ”Veje, mennesker og teknologi”?

VEJ-EU's nyhedsbreve er din indgang til VEJFORUM. Her får du invitation til at bidrage og deltage i Vejforum, så du husker de vigtige datoer. Hvis du ikke modtager nyhedsbrevet kan du tilmelde dig her:

Tilmeld nyhedsbrev

NYHEDER
Road Forum 2017: International Vision
Internationale keynotes
Temaer og program 2017
Veje, mennesker og teknologi
Stikord til strategiske temaer
Det indeholder temaerne
Det finder du på Vejforum 2017
Indlæg, løsningsgalleri, workshop og udstilling
Studerende på Vejforum
Årets bedste studenterprojekt belønnes
Priser og afbestilling
Alle skal tilmelde sig – også udstillere og indlægsholdere
Hoteller
Se adresser og hjemmesider
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk