PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGHVEM ER VI?
  Søg
Vejforum 2018: Tænk ud af boxen!
Vil du dele ny viden og erfaringer fra arbejdet med veje og trafik, så deltag i årets udgave af Vejforum, der afholdes til december.

Vi glæder os til at se på de mange gode og inspirerende forslag til indlæg til Vejforum 2018. Vi vil selvfølgelig gerne præsentere den nyeste viden og praktiske erfaringer fra arbejdet med veje og trafik. Uden gode indlæg fra kommuner, entreprenører, rådgivere og Vejdirektoratet intet Vejforum. Men vi har ikke lagt os i hængekøjen, mens vi venter på dit forslag. Vi – særligt Vejforums Faggruppe - arbejder nemlig på at invitere en række spændende oplægsholdere fra ind- og udland, så vi får en endnu mere spændende og varieret konference.

Fra ITS til støj og asset management!
De inviterede oplægsholdere vil du kunne finde i alle dele af programmet, og emnerne rummer bl.a. et stort cykel-tema, en opfølgning på årets ITS-World Congress, der afholdes i København og erfaringer med støjplanlægning. Også emnerne ”asset management” og BIM forfølger vi med inviterede oplægsholdere,

Nyskabelse: Tre nye plenummøder
Torsdag d. 5. december – på konferencens dag 2 – introducerer vi et nyt koncept med 3 plenum-møder, som Vejforums faggruppe programsætter med spændende emner og inspirerende hovedtalere, der kan skyde dagen i gang. Også med disse indslag vil vi understøtte nyhedsværdi, inspirere og skabe debat.

Har du spørgsmål ?
Kontakt gerne Vejforums sekretariat, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte et forslag til et konference-indlæg, inden du sender det.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHEDER
Det finder du på Vejforum 2018
Indlæg, workshop, round-robin og udstilling
Temaer på Vejforum 2018
Veje, mennesker og teknologi
Studerende på Vejforum 2018
Årets bedste studenterprojekt belønnes
Priser og afbestilling
Alle skal tilmelde sig – også udstillere og indlægsholdere
Hoteller til Vejforum 2018
Sæt kryds i kalenderen
Vigtige datoer for Vejforum 2018
Følg Vejforum på LinkedIn og mobil
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk