PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGNYHEDER
  Søg
Robotterne kommer!
Vejforum 2017 bød på debat med to folketingspolitikere, internationale oplægsholdere og bud på, hvad den teknologiske udvikling betyder for veje, trafik og mobilitet.

Det bedste program i årevis! Med den udmelding kvitterede formanden for Vejforum, Kim Schwartzlose, for faggruppens arbejde og de mange indlæg og oplægsholdere, der var på plakaten på konferencen. Formanden understregede de stærke internationale oplægsholdere på programmet; en orientering, der er vigtig, bl.a. fordi alle i sektoren i stigende omfang møder internationale samarbejdspartnere. Vejforum 2017 var den 17. udgave af Vejforum, og 1.080 deltagere og 65 udstillere understregede – som sædvanligt – at Vejforum suverænt er året største branchebegivenhed.

Vejforum vil gerne takke alle indlægsholdere, udstillere og konferencedeltagere for bidraget til at skabe en god faglig konference.

Vi ser frem til at mødes igen i dagene 5. og 6. december 2018 i Nyborg til den 18. udgave af Vejforum.

VEJ-EU's nyhedsbreve er din indgang til VEJFORUM. Her får du invitation til at bidrage og deltage i Vejforum, så du husker de vigtige datoer. Hvis du ikke modtager nyhedsbrevet kan du tilmelde dig her:

Tilmeld nyhedsbrev

NYHEDER
Udviklingen kræver nye kompetencer
Vejforum 2017: International keynotes
Interviews og præsentationer
Internationale keynotes
Find sessionen
Temaer og program 2017
Veje, mennesker og teknologi
Stikord til strategiske temaer
Det indeholder temaerne
Det finder du på Vejforum 2017
Indlæg, løsningsgalleri, workshop og udstilling
Studerende på Vejforum
Årets bedste studenterprojekt belønnes
Hoteller
Se adresser og hjemmesider
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk