PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGNYHEDER
  Søg
Det finder du på Vejforum 2017
Indlæg, løsningsgalleri, workshop og udstilling
Alle indlæg vurderes af faggruppen, der har sammensætter programmet for Vejforum 2017. Du kan se kontaktoplysninger for Faggruppens medlemmer i KONTAKT VEJFORUM her til højre.

Indlæg Et indlæg skal præsentere et nytænkende projekt, produkt eller en ny arbejdsgang, der er implementeret, og som har demonstreret eller sandsynliggjort en effekt. Indlæg fra studerende skal være nytænkende, men der stilles ikke krav om implementering og demonstreret effekt af projektet. Der er afsat 20 minutter til præsentationen og 10 minutter til diskussion. Der kan kun tilmeldes en indlægsholder, som er ansvarlig for indlægget. Hvis man vil have to indlægsholdere, skal man aftale det med sessionslederen på forhånd.

Løsningsgalleriet I løsningsgalleriet kan du høre et konkret bud på løsning af udfordringer med smartere og mere bæredygtig infrastruktur som svar på Vejforums hovedtema ”Smart og bæredygtig infrastruktur – kan det ændre vores adfærd?”. En god løsning er et nytænkende projekt, produkt eller en ny arbejdsgang, der er implementeret, og som har demonstreret eller sandsynliggjort en effekt. Løsningen præsenteres på en eller flere plakater med tekst og grafik og supplerende materiale. Løsningsgalleriet finder sted på en session parallelt med de øvrige sessioner. Løsningsgalleriet understøtter muligheden for at danne faglige netværk yderligere og har elementer af et rent fagligt indlæg, netværksdannelse og udstilling.

Workshop En workshop varer normalt 90 minutter og handler typisk om et aktuelt emne, hvor der ønskes en drøftelse af viden og erfaringer mellem fagfolk, men hvor der endnu ikke foreligger endelige resultater, analyser eller kun få praktiske erfaringer. En workshop begynder med enkelte korte indlæg på højest 5 minutter hver som oplæg til en debat blandt workshoppens deltagere i mindre grupper og en samlet diskussion af de enkelte gruppers arbejde. Workshoppen ledes af en facilitator og kan være en selvstændig session eller være opfølgning på indlæg i en separat session.

Udstilling På Vejforum er der en udstilling, hvor vejsektorens leverandører viset deres specialer frem. Det tilstræbes, at der en faglig sammenhæng mellem udstillingen og det faglige program. Udstilling vil foregå i lokaler H, I og J, vandrhallen og i foyeren på Nyborg Strand.

Mødestedet Vi har i år reserveret et lokale, hvor udstillere, indlægsholdere og deltagere kan mødes på tomandshånd i rolige omgivelser. Det er ikke nødvendigt at booke en plads i lokalet, der står til fri disposition for alle deltagere.

KONTAKT VEJFORUM
Sekretariatet
Organisationen
Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk