PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGPRAKTISK INFO
  Søg
Tilmelding til Vejforum 2017
Åbner 15. september 2017 kl. 09.00

Hvis du vil overnatte, skal du købe hele pakken.

Der er et begrænset antal enkeltværelser til rådighed i Nyborg. Til Vejforum 2016 udbydes overnatning derfor alene i forbindelse med deltagelse begge dage og festmiddag. Samtidig afskaffes lodtrækningen om enkeltværelser. Værelserne reserveres hermed til dem, der har mest brug for dem.

Til Vejforum 2017 udbydes 225 enkeltværelser på Nyborg Strand og 120 enkeltværelser i Nyborg. Desuden er det som tidligere muligt, at to kan dele et værelse på Nyborg Strand. Der udbydes 160 deleværelser, så 320 kan overnatte på et deleværelse. De studerende tilbydes overnatning på et deleværelse på CABIN i Odense.

Værelserne reserveres med det samme ved tilmelding til en samlet konferencepakke. Der trækkes således ikke lod om enkeltværelser i år. For at give alle en chance udbydes enkeltværelser på Nyborg Strand på to datoer:

125 enkeltværelser den 15. september kl. 09.00

og yderligere

100 enkeltværelser den 29. september kl. 09.00

Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.

De øvrige værelser udbydes alle fra den 15. september kl. 09.00.

Alle skal tilmelde sig – også udstillere og indlægsholdere.
Sidste frist for tilmelding er den 15. november 2015.

På www.vejforum.dk kan du se program og aktuelle deltagerlister for de enkelte sessioner.

Betaling
Alle skal betale for at deltage i Vejforum - også udstillere og indlægsholdere. Til hvert indlæg har én indlægsholder gratis adgang til Vejforum den dag, indlægget holdes. Er der to, som deler et indlæg, er det kun en af deltagerne, som kommer gratis med. Den fagligt ansvarlige for en workshop deltager gratis den dag, workshoppen gennemføres.

Enkelt- eller deleværelse?
Du skal angive, om du ønsker enkelt- eller deleværelse. Det er kun muligt at bestille et værelse ved bestilling af en konferencepakke.

Hvem skal du bo sammen med?
Har du valgt deleværelse på Nyborg Strand, skal du vælge, hvem du vil bo sammen med. Det gør du i dit personlige program som du får et link til efter din tilmelding. Du kan kun vælge andre deltagere, der også har valgt deleværelse og har tilmeldt sig Vejforum.

Møder
Udvalg, erfagrupper og andre i sektoren tilbydes at holde møde i tilknytning til Vejforum. Forplejningen er for egen regning, mens lokaler stilles gratis til rådighed. Der kan arrangeres møder dagen før Vejforum om eftermiddagen og aftenen, den første dag indtil kl. 10.00 og den anden dag efter kl. 15.30. Send en mail til sekretariatet, info@vejforum.dk.

Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk