PROGRAMINDLÆGUDSTILLINGPRAKTISK INFO
  Søg
Indsend sammenfatning af bidrag
Sidste frist for at indsende en sammenfatning af et accepteret indlæg er den 25. oktober 2017.

Alle, der har fået godkendt et bidrag, skal indsende en uddybende sammenfatning på 1-2 A4 sider (maks. 8.000 tegn inkl. mellemrum). Du kan opdatere den sammenfatning, du sendte ved tilmelding af bidraget. Det er muligt at ændre titel og stikord og at gemme den uddybende sammenfatning. Brug knappen OPDAGER BIDRAG her til højre. Opdateringen erstatter den tidligere fremsendte sammenfatning. Hvis det er nødvendigt at ændre emne eller indlægsholder skal du kontakte Vejforum.

Find dit bidrag
Vær opmærksom på, at bidraget kan være accepteret i en anden form end den, du har foreslået, f.eks. en plakatpræsentation eller som del af en workshop. Brug knappen SE BIDRAG her til højre og vælg dit bidrag. Så kan du se bidragets form og hvor i programmet, dit bidrag skal præsenteres. Under "Program" står den session, som dit bidrag skal præsenteres i.

Vælg PROGRAM i menuen øverst på siden og find din session. Så kan du se, hvem der er din sessionsleder, og hvornår dit bidrag skal præsenteres. Din sessionsleder kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Dialog med sessionslederen
Dialog med sessionslederen inden Vejforum vil tage udgangspunkt i den uddybende sammenfatning og præsentationen. Du finder sessionslederens e-mailadresse i programmet på www.vejforum.dk.

Hvis den uddybende sammenfatning mangler eller efter faggruppens vurdering i omfang eller indhold væsentligt afviger fra kravene kan faggruppen afvise bidraget, der herved ikke kan præsenteres på Vejforum.

Din præsentation skal senest 14 dage før Vejforum sendes til sessionslederen, så sessionen kan forberedes.

Tilmelding og opdatering sker på www.vejforum.dk

Hvis faggruppen ikke har nogen bemærkninger til den uddybende sammenfatning eller præsentationen forventes det, at indlægsholderen præsenterer sit bidrag på Vejforum.

Du skal selv medbringe din præsentation på et usb-stick til Vejforum og sende den endelige præsentation til Vejforum umiddelbart efter Vejforum.

Vejforum tilbyder alle indlægsholdere et præsentationskursus

Login
Email:
Kodeord:
Glemt kodeord?
VEJFORUM  |  Guldalderen 12  |  2640 Hedehusene  |  Tlf.: 7217 0217  |  CVR: 86632012  |  EAN: 5790001900410  |  faktura@vejforum.dk  |  info@vejforum.dk